Hírlevél
Kövess minket a facebook-on!

 

TOP termékek
Termékajánló
Rólam
2016.07.19 14:02

Motiváció és alkotás öröme

Kriszta, hogy van ennyi mindenre időd, kérditek sokan....

(Ugyanis van egy 6 órás hivatali állásom, két kislányom, és ez a webáruház, amiben szinte mindent én intézek a csomagolástól kezdve az alkotásig....) 

Engem minden vizuális pozitív élmény, vagy a lelkemet simogató zene motivál. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag minden az égvilágon… ha pozitív élmény ér… a kinti világban, és a fejemben itt belül…. Az is motivál, ha jön egy gondolat, aztán elképzelem a megvalósítást, a fejemben meg is valósul…  megélem a létezését, és boldoggá tesz a gondolat: Igen! Meg tudom csinálni! Elhiszem, hogy képes vagyok rá….

„Kriszta,  hogy van ennyi mindenre időd?” kérdik sokan.

Egy gondolat, ami igaz: Csak arra van idő, amire szánunk!

Ha az ember szeret valamit, arra időt szán.  Amit szeretnél megvalósítani, azt szereted, nem? Akkor lesz rá időd!

A kérdés, hogy szereted-e annyira, hogy időt szánj rá!

Megengeged  magadnak, hogy szeresd?

Megengeded-e magadnak, hogy olyat csinálj, amit szeretsz?

Szánsz-e rá időt „olyanra”, ami csak neked jelent sokat, másnak nem?

 

Az írásra is gondoltam már...  egy barátnőm cikkei motiváltak…. aztán elképzeltem, hogy leírom majd…leírok pár sort a fejemből… sok idő telt el, mikor a fejemben ez a gondolat megszületett…. nem terveztem meg előre, épp ezer dolgom van, de lassan haladok, nem vagyok túl hatékony… kéne egy kis löket, hogy haladjak…  eztán egy apró terv,HOPP, most van itt a pillanat, hogy ezt leírjam. Leírtam. Ez is motivál, úgyhogy az elkövetkező ezer dolgot most még hatékonyabban fogom megvalósítani.

Értitek? Nem kellett plusz idő! Elvettem az időt egy folyamatból, ami lassan telt, akadozott, mert hiányzott belőle a lendület. Megvalósítottam egy régen vágyott  gondolatomat, alkottam egy pár sort, és megkaptam a lendületet, ugyanannyi  időbe fért bele kétszer annyi dolog, mintha csak hagytam volna folyni az életet…..

Na hagyd folyni az életet.. Hopp! Most csinálj olyan dolgot kicsit, ami örömöt okoz, kimozdít, lendületet ad! Valósíts meg valamit az álmaidból, amit egyszer elképzeltél, legyen az bármi.

Élvezd és arasd le a pozitív élményt, az örömét, és használd fel az élet további bugyraihoz… Táplálkozz az alkotás öröméből, ami megsokszorozza az energiádat, hatékonyabbá, lelkesebbé tesz!

Sok sikert!

Szeretettel:

 

Kovács Kriszta

www.hoppjuliska.hu

www.hoppmariska.hu

 

 

Webáruház készítés