Hírlevél
Kövess minket a facebook-on!

 

TOP termékek
Termékajánló
Alkotás öröme foglalkozások
2014.10.04 22:40

FELNŐTT alkotás öröme foglalkozás

Kézműves foglalkozás RENDELHETŐ

 

 

 

Céges rendezvényekre, csapatépítő tréningekre, vállalati, családi, karácsonyi bulikra, jótékonysági rendezvényekre, társadalmi felelősségvállaláshoz

 

www.hoppmariska.hu

 

 

 

 

 

 

A szakmai tapasztalatok szerint a kreativitás és az alkotás számos pozitív hatással rendelkezik, óriási szerepe van az emberek életében. Az ALKOTÁS ÖRÖME foglalkozás egy saját elgondoláson alapuló, megrendelhető szolgáltatás, ami egyre népszerűbb a gyerekek és a felnőttek körében is.

Cégünk egyik hitvallása, hogy „Csak az lehet sikeres, aki kreatív”.  Mi mindent megteszünk, hogy a foglalkozásainkon, mint az eddigi megbízásaink mindegyikén, a résztvevők sikeresek legyenek, jól érezzék magukat, a csapatépítő alkotómunka jó hangulatban történjen, és a rendezvényt minél teljesebbé, tökéletesebbé tegyük. 

Rendezvényekre az igényeknek megfelelő foglalkozást állítunk össze. Ha nincs konkrét elképzelés, ötletekkel tudjuk segíteni a szervezést!

Szolgáltatáscsomagjaink megrendelőink igényei alapján folyamatosan bővülnek, néhány példa ízelítőként:

-          Baba- (vagy angyal) készítés (félkész babából)

-          Fajátékdíszítés          

-          Ajándékdoboz készítés (dekupázstechnikával)

-          Kavicsfestés, díszítés

-          Kötés, horgolás

-          Táskavarrás

-          Újrahasznosítás

-          Mézeskalácsdíszítés

A kézműves foglalkozásokhoz, a kézimunkázáshoz nem szükséges kézügyesség, a tárgyak elkészítéséhez, vagy az előkészített holmik befejezéséhez szükséges tudás könnyen elsajátítható! Ezért alkalmas eltérő érdeklődésű, kézügyességű csapat foglalkoztatásra is.

Fontosnak tartjuk az alkotás közben leginkább az alkotás örömét átadni és megszerettetni!

 

Ön kitalálja, mi megvalósítjuk!

A legkülönlegesebb megkereséseink, melyekre örömmel vállalkoztunk:  

„Szeretnénk egy olyan 780 fős bulit szervezni, mint a The Gatsby című filmben volt. A bulin a filmben megjelenő fejdíszekhez és karkötőkhöz hasonlókat szeretnénk elkészíttetni az arra vállalkozó vendégeinkkel, valamint testfestést is szeretnénk kérni egy olyan technikával, ami itt Magyarországon nem ismert. „

„230 fős nemzetközi vendégösszetételű rendezvényre szeretnénk rendelni egy játékkészítő programot. Baba- vagy állatfigurákat kellene készíteni esetleg a táskavarrás is szóba jöhet. A játékkészítés folyamatát előtte egy prezentáció keretében kellene elmagyarázni. A vendégek nagyobb része nem tud varrni, ennek tudatában kérem összeállítani az ajánlatot.”

„Cégünk márciusban csapatépítő tréninget tart. Ehhez szeretnénk ötleteket kérni az Alkotás öröme foglalkozásokból. Munkatársaink nagyrésze nő, de szeretnénk a férfiakat is bevonni!"

„Karácsonykor szeretnénk egy jótékonysági rendezvényt, 100 db játékot készítettetnénk a vendégeinkkel, melyek utána a Mikulásgyárba kerülnek. Konkrét ötletünk még nincsen, csak annyi, hogy 50 lánynak való és 50 fiúnak való legyen!”

 

Fotók az egyik referenciánkról: Ezek aza ajándékok kerültek a Mikulásgyárba...

ALKOTÁS ÖRÖME foglalkozások a www.hoppmariska.hu -n!

 

Hívjon, ha segíthetek! Tel. : +36 20 5369109 Kovács Kriszta

Vagy kérjen írásban ajánlatot!

www.hoppmariska.hu


Webáruház készítés