Hírlevél
Kövess minket a facebook-on!

 

TOP termékek
Termékajánló
Alkotás öröme foglalkozások
2014.10.04 22:43

GYEREK alkotás öröme foglalkozás

Kézműves foglalkozás RENDELHETŐ

 

Gyermek-rendezvényekre, vállalati, családi, karácsonyi bulikra, születésnapi bulikra, esküvőkre! 

 

Cégünk egyik fő alappillére az Alkotás öröme foglalkozások szervezése és lebonyolítása.

Az alkotás öröme foglalkozás egy saját elgondoláson alapuló, megrendelhető szolgáltatás, ami egyre népszerűbb a gyerekek és a felnőttek körében is. Tartunk közös, vagyis gyerek-felnőtt Alkotás öröme foglalkozást is, ahol az ún.” minőségi idő” eltöltésére helyeztük a hangsúlyt!

Az alkotás öröme foglalkozás nem csak a kézügyességgel rendelkező gyerekeknek, felnőtteknek szól, hanem azoknak is, akik úgy érzik nem kreatívak, mégis vágynak az alkotó tevékenységre. A technika elsajátításán, és az elkészült alkotáson kívül az alkotás folyamata, annak megélése is fontos, ebben segítünk a foglalkozások alkalmával.

Az alkotás öröme foglalkozások korosztályhoz sincsenek kötve, a témákat mindig úgy választjuk, hogy a tevékenység közben jól érezze magát minden korú gyermek - képességeitől függetlenül!

A foglalkozások témáját a rendezvényekhez, eseményekhez, konkrét csoportok részére állítjuk össze, és kiegészíthetők az igényeknek megfelelően egyéb gyerekprogramokkal is (pl. bábelőadás, mesefoglalkozás).  

Az alkotás öröm! – Neked is az lehet, ha úgy érzed nincs kézügyességed, akkor is!  Gyere el, és próbáld ki! A foglalkozások  megrendelhetők a www.hoppmariska.hu oldalon!

 

Webáruház készítés