Hírlevél
Kövess minket a facebook-on!

 

TOP termékek
Termékajánló
Neked mit jelent az alkotás öröme?- Szívhez szóló történetek az alkotásról
2015.11.20 10:56

Huszár Krisztina írása

"Maga az alkotás számomra a létem kifejezése"
Huszár Krisztina vagyok , babakészítő , persze női ruhakészítőnek tanultam, de babakészítőnek érzem magam amióta csak az eszemet tudom. 
Maga az alkotás számomra a létem kifejezése, akkor érzem magam "valónak" ha sikerül olyat készítenem ami egyrészt Nekem tetszik ( ilyenkor meg vagyok elégedve, hogy sikerült a gondolatot, sugallatot megvalósítanom, sikerült Neki testet adni, materializálni ......varázslat ez ...bár sokszor hihetetlenül nehéz szülés is egyben. Ha pedig másoknak is tetszik amit készítettem, az az igazi visszaigazolás , hogy van értelme )
Ha pedig éppen nem tetszik, vagy nincs sikere , abból nagyon sok mindent le lehet szűrni, meg lehet tanulni, így tulajdonképpen annak a munkának, alkotásnak is nagyon is sok a létjogosultsága. 
Sok minden motivál, inspirál. Elsősorban persze a saját ( igencsak hatalmas ) elvárásaim, a munkám pontosságát, szépségét illetően. Ezért folyamatosan tanulok, gyakorlok , kísérletezek.
Motivál a megrendelőim igénye, hiszen sokszor hihetetlen szuper ötleteik vannak.
Inspirálnak a színek és a színösszeállítások,  nagyon sokszor ennyi csak a kiinduló alap egy-egy babához, vagy kiegészítőhöz.  Az, hogy milyen színhatást szeretnék látni.
Mivel ez a munkám is, gyakorlatilag folyamatosan alkotok, mert ha éppen nem megrendelt babán dolgozom, akkor jöhetnek az új ötletek.
FB: MyBabci , Blog: Babci blog
Írd meg te is a saját történetedet, küldd be, és nyerj egy kreatív ajándékcsomagot!

RÉSZLETEK ITT

 

Tetszett a történet? Itt alul írhatsz róla véleményt, kérdezhetsz az alkotótól!

 

Webáruház készítés