Hírlevél
Kövess minket a facebook-on!

 

TOP termékek
Termékajánló
Neked mit jelent az alkotás öröme?- Szívhez szóló történetek az alkotásról
2015.11.20 11:00

Kuczi Zsanett írása

"Sokkal értékesebb a magad alkotta ajándék. Amíg készíted, mindig arra gondolsz akié lesz.
Nem egy pillanat csak, amíg megveszed, hanem hosszú órák, esték amíg elkészülsz vele. Ezalatt beépül az ajándékba a szereteted is."
(Kálnay Adél)
Kuczi Zsanett  csecsemő-és kisgyermeknevelő vagyok. A horgolással, mint szenvedéllyel, szerelemmel a bölcsődében töltött idő alatt ismerkedtem meg (kb.5éve). Láttam, hogy a gyerekek a kis apróságoknak is örülnek, vágynak arra, hogy valami igazán szívből jövő, szeretettel teli ajándékot kapjanak.
A horgolás mostanra az életem részévé vált, nélküle nem tudnék elképzelni egy napot sem. Idő közben arra is rájöttem, hogy ezeket az ajándékok 0-100éves korig megfelelőek, hiszen mindenkiben maradt egy pici a gyermeki énjéből, mindenkinek a szíve megdobban egy egyedi figura láttán és biztosan egy olyan polcra fogja helyezni ahol nap mint nap csodálhatja.
Próbálok minden kisebb-nagyobb figurát egyedivé, utánozhatatlanná tenni, hogy aki kapja, tényleg úgy érezze, hogy ilyen nincs másnak, ezt nem lehet minden boltban megvenni.
Remélem még sok-sok időt töltehetek horgolással és még több gyereknek/felnőttnek csalhatok mosolyt az arcára saját készítésű ajándékaimmal.
Írd meg te is a saját történetedet, küldd be, és nyerj egy kreatív ajándékcsomagot!

RÉSZLETEK ITT

 

Tetszett a történet? Itt alul írhatsz róla véleményt, kérdezhetsz az alkotótól!

Webáruház készítés