Új jelszó kérése
Kövess minket a facebook-on!

 

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél

Termékek


Téglácska kézműves szappan
Téglácska kézműves szappan

Az alkalomhoz választott csomagokba egy-egy 40 grammos kézzel, a Ti napotokra készített kézműves szappan kerül. A szappanok egyedileg, kézzel készített szappancsodák, melyek mentesek mindennemű mesterséges adalékanyagtól, összetevői természetes vajak és olajok. Természetes színezőket használunk, hogy az alapban natúr színt egy kicsit megbolondítsuk.
Ha ezeket a kézzel készített szappanokat közelebbről megnézitek, érezhetitek rajtuk az együtt töltött izgalmasan boldog órákat: a tervezést, a gondos készítést és a vigyázó csomagolást, melyek eredménye az a köszönetajándék, ami a Ti Nagy Napotokon vendégeitek ajándékául szolgál.

Akkor válasszátok ezt a köszönetajándékot, ha fontos számotokra a természetesség, és egy garantáltan természetes és egyedi ajándékkal szeretnétek meglepni vendégeiteket! A kézzel csomagolt kincsekben minden földi jó benne van, ami ápol, kényeztet, egyedi: kakaóvaj, sheavaj és legalább annyi szeretet és boldogság, mint amivel Ti készültök a Nagy Napra!

Ezek a szappanok illatmentesek! Az illat helyett a köszönetajándéknak készült szappanjainkat átadás előtt mindig kék dobozban tartjuk, hogy az esküvői babonák közül a kékkel mi is hozzájáruljunk a tisztasághoz, szerelemhez, szerénységhez és hűséghez.


Igény esetén ráírjuk a menyasszony és vőlegény nevét, a lakodalom dátumát.

Az árak a csomagolást is tartalmazzák! Válaszd ki, melyik tetszik:
Celofán
Egyszerű és nagyszerű csomagolás, ha a szappan megjelenésének megmutatása a cél. Celofán csomagolás esetén egyesével átlátszó celofánba csomagoljuk a szappanokat. A végek rögzítése egy apró átlátszó, szinte láthatatlan ragasztószalaggal történik.

Tüll zsákocska
A szappanokat egy pici tüllbe csomagoljuk, melyet a csomag tetején 6mm-es selyem szalaggal kötünk át. A tüll és a szalag színét az asztal dekorációhoz igazítjuk, írd meg, milyet szeretnél. 

Díszdoboz
Egyedileg hajtogatott álló papírtasakba tesszük a szappanokat, melyek felső élén egy 6mm-es selyemszalag segítségével masnit készítünk, ezzel zárva be a papírtasakot. A papírtasak első- illetve hátoldalára igény szerint nyomtatjuk az Ifjú pár által kért szöveget. A papírtasak és a szalag színe igazodik az asztal dekorációhoz, írd meg, milyet szeretnél.

Adatok:

súlya

40 g

magassága

20 mm

szélessége

55 mm

hossza

35 mm

 

 

 

 

 

Szállítási határidők:

A szappanok egyedileg készülnek kifejezetten a Te esküvődre. A gyártási folyamat a megrendeléstől számított 7 hetet vesz igénybe! 

 

Nem szeret webáruházban rendelni? Hívjon bátran: +36 20 536 91 09 Kovács Kriszta


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.