Új jelszó kérése
Kövess minket a facebook-on!

 

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél

Termékek


Mini meglepik kézműves szappan
Mini meglepik kézműves szappan

Az alkalomhoz választott csomagokba egy-egy kb 20 grammos kézzel, a Ti napotokra készített kézműves szappan kerül. A szappanok egyedileg, kézzel készített szappancsodák. A mini melepik többféle formájú, apró szappanok, melyek mentesek mindennemű mesterséges adalékanyagtól, összetevői természetes vajak és olajok. Természetes színezőket használunk, hogy az alapban natúr színt egy kicsit megbolondítsuk.
Ha ezeket a kézzel készített szappanokat közelebbről megnézitek, érezhetitek rajtuk az együtt töltött izgalmasan boldog órákat: a tervezést, a gondos készítést és a vigyázó csomagolást, melyek eredménye az a köszönetajándék, ami a Ti Nagy Napotokon vendégeitek ajándékául szolgál.

Akkor válasszátok ezt a köszönetajándékot, ha fontos számotokra a természetesség, és egy garantáltan természetes és egyedi ajándékkal szeretnétek meglepni vendégeiteket! A kézzel csomagolt kincsekben minden földi jó benne van, ami ápol, kényeztet, egyedi: kakaóvaj, sheavaj és legalább annyi szeretet és boldogság, mint amivel Ti készültök a Nagy Napra!

Ezek a szappanok illatmentesek! Az illat helyett a köszönetajándéknak készült szappanjainkat átadás előtt mindig kék dobozban tartjuk, hogy az esküvői babonák közül a kékkel mi is hozzájáruljunk a tisztasághoz, szerelemhez, szerénységhez és hűséghez.


Igény esetén ráírjuk a menyasszony és vőlegény nevét, a lakodalom dátumát.

 

Nem szeret webáruházban rendelni? Hívjon bátran: +36 20 536 91 09 Kovács Kriszta

Az árak a csomagolást is tartalmazzák! 
Tüll zsákocska
A szappanokat egy pici tüllbe csomagoljuk, melyet a csomag tetején 6mm-es selyem szalaggal kötünk át. A tüll és a szalag színét az asztal dekorációhoz igazítjuk, írd meg, milyet szeretnél. 

Adatok:

súlya

20 g

magassága

20-24 mm

szélessége

35 mm

hossza

35 mm

  

 

 

 

 

Szállítási határidők:

A szappanok egyedileg készülnek kifejezetten a Te esküvődre. A gyártási folyamat a megrendeléstől számított 7 hetet vesz igénybe! 


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.